menu

Bosch car servis

Održavanje vozila preduvjet je sigurnosti u prometu i tehničke ispravnosti. Naši stručnjavi kompetentni su za sva područja održavanja Vašeg vozila te jamče kvalitetno održavanje svih vitalnih dijelova motora, prijenosa i ovjesa.

Bosch - najbolje servisne usluge

Tehnologija proizvedena u Boschu nalazi se u gotovo svakom vozilu - što i nije tako čudno kada znamo da se radi o najvećem svjetskom proizvođaču dijelova.
Boschev servis automobila pruža prvoklasnu uslugu, prihvatljive cijene i kompetenciju za sve marke vozila. Nenadmašna kvaliteta naših usluga i proizvoda zasniva se na tijesnoj suradnji s firmom Robert Bosch GmbH. Kod nas se u prvom redu koristi paleta pribora i rezervnih dijelova Boscheve kvalitete.
Osim toga, kod nas se redovita školovanja jednostavno podrazumijevaju. U sklopu specijalne Boscheve obuke stalno se aktualizira know-how pristup naših djelatnika u raznim stručnim područjima.
Naš servisni tim napreduje zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu Robert Bosch GmbH na području tehnike motornih vozila, kao i kvalitetnim proizvodima te nudi klijentima prvoklasnu uslugu.
Uvjerite se sami: drago nam je što možemo brzo i uz prihvatljivu cijenu ispuniti Vaše želje.
Nazovite: 031 297 230 i rezervirajte termin u servisu.

Naručite

Fotografije

Facebook Twitter Google plus
share
keyboard_backspace search print QR arrow_upward